Αρχική σελίδα » Ανθρώπινο Δυναμικό » Συνεργάτες του Εργαστηρίου » Έρη Γκόγκογλου

ΕΡΗ ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ

H Αργυρώ (Έρη) Γκόγκογλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, με ειδίκευση στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Η έρευνά της ως υποψήφιας Διδάκτορος εστιάζει στις επιχειρηματικές δεξιότητες μαθητών και μαθητριών Λυκείου.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και οργανώνει προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Συμμετέχει ως επιμορφώτρια και ως εισηγήτρια, με την ιδιότητα της διαπιστευμένης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαμεσολαβήτριας, σε προγράμματα και σεμινάρια με θέμα τη Σχολική Διαμεσολάβηση, τα οποία απευθύνονται σε μαθητές και σε εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Έλαβε μέρος στον σχεδιασμό, συντονισμό και υλοποίηση του Προγράμματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού εφήβων, του Εργαστηρίου Επαγγελµατικού Προσανατολισµού και Συµβουλευτικής «Μιχάλης Κασσωτάκης» του Τμήματος Ψυχολογίας, το οποίο απευθύνεται στο κοινό και λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2017.

Έχει συμμετάσχει ως συντονίστρια εργαστηρίων, ως επιμορφώτρια και εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς και σε επιστημονικά επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια που απευθύνονται σε  επαγγελματικούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς κ.τ.λ., σχετικά με την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, τα οποία οργανώθηκαν από ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΚΠΑ, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κ.τ.λ.) και από άλλους φορείς.